Beboer Nyt

 

Strandparken

 

Efterårstræ

 

 

 September 2018

 

 

Efterår i Strandparken

Stormen Knud, kom forbi og blæste vores historiske, tørre og varme sommer væk, så nu er det helt almindeligt dansk vejr. Selv græsplænerne er blevet helt grønne igen.

Velkommen til de nye beboere som er kommet til hen over sommeren.

Husk at der er offentlig adgang til vores bestyrelsesmøder. (se tid og sted i opslags skabene, eller på hjemmesiden).                                                                                 

             

0083376 stadvagn ann louise 295

                     
                                             

Velkommen til Henrik

Som mange har lagt mærke til, er der kommet et nyt ansigt blandt viceværterne. Henrik er ansat til at forestår rengøring mv. i Strandparken. Allerede nu kan vi se forbedring på rengøringen. Beboerrepræsentationerne ser frem til et godt samarbejde. Velkommen i Strandparken.

 

Evakueringsveje

Vi opfordrer til, at den enkelte beboer følger den gældende husorden for Strandparken, samt den nyligt omdelte skrivelse fra viceværten, angående evakueringsveje.

Der må under ingen omstændigheder være noget som kan hindre evakueringen ved brand.

Derfor skal afsatsen være ryddet for alt, det gælder også måtter, planter m.m. som man kan falde over. 

 

Stormkroge til altandørene

På foranledning af Beboerrepræsentationen indkøbes der stormkroge til vores altandøre. Stormkrogene vil løbende blive monteret af vicevært Frank, når der er hul i hans program evt. i forbindelses med andet gøremål i lejligheden. Frank vil i den anledning tage kontakt til den enkelte beboer om tilladelse til adgang i lejligheden.

 

Duer

Vi har tidligere i Beboernyt skrevet om vores problemer med duer i Strandparken. Problemet er heldigvis på tilbagetog. P.t. har 38 duer ”forladt” Strandparken. Der opfordres stadigvæk til at tage kontakt til vicevært Frank, hvis man oplever gener fra duer. Vi skal gøre alt for at undgå der genetableres en duekoloni i Strandparken.

 

Cykeloprydning

I løbet af efteråret vil viceværterne fortage en cykeloprydning i cykelkældrene og i cykelstativerne. I den forbindelse vil der blive uddelt sedler, der skal sættes på de cykler vi gerne vil beholde. Uddeling af ”autoriseret” sedler sker fordi der sidder sedler på cykler fra tidligere oprydninger. På den her måde sikre vi at der ikke henstår cykler fra tidligere beboere.

 traffic sign 6759 1280

 

Bestyrelsen ønsker alle et rigtig godt efterår.

Husk at kigge på www.strandparken.info som er vores officielle hjemmeside.