Vi vil starte med at ønske alle her i Strandparken et rigtig godt Nytår. Vi ser frem til at vi går mod lysere tider og at vi kan få et godt år her i Strandparken

 

INFORMATION FRA BESTYRELSEN

 

Fra 01.12 2015 er så både Strandparken 1 og Strandparken 2 overtaget af Core Bolig VI Kommanditaktieselskab og administrationen er blevet overtaget af Taurus Ejendomsadministration ApS. Vi ser frem til et godt og positivt samarbejde med dem.

Strandparken 2 har haft møde med Core Bolig og Taurus. Strandparken 1 afventer møde d.28.01 2016.

 

På mødet med ovenstående talte vi (Strandparken 2) om at få etableret hastighedsregulering her i vores område og det vil Core Bolig undersøge og vende tilbage om.

 

Desuden har vi fået et tilskud fra Core Byg og sammen med det vi har fået fra Kolding Kommune kan vi få lavet et læhegn på legepladsen for voksne (ligger mellem blok B og C ved Petanquebanen), så vi kan tage eftermiddagskaffen eller grillmaden med derned og nyde udsigten ud over fjorden. Forslag til fælles arrangementer er velkomne.

 

Det er beklageligt at der stadigvæk kastes ting ud fra altanerne såsom fyrværkeri, cigaretter og andet. Det er ikke tilladt.

 

Desuden spilles der stadigvæk for høj musik, og der er også problemer med at baslyden generer specielt underboer (der findes specielle underlag til netop bashøjtalere) så brug venligst disse tiltag og ikke mindst tag hensyn til dine naboer hvad enten de bor ved siden af eller over/under dig. Og bliver Du bedt om at skrue ned, skal du gøre det.

 

Angående Boligstøtte:

Vi gør opmærksom på at folk selv skal sørge for at meddele Udbetaling Danmark hvad deres husleje er, det sker ikke automatisk som det gjorde før i tiden.

 

 

Vi vil fra bestyrelsens side gerne rette en kæmpe stor tak til vores viceværter/rengøring Kurt Strømgaard, Mette Rasmussen, Tove Sørensen og sidst men ikke mindst Jørn Larsen for det store stykke arbejde I yder her i Strandparken, det være sig ude som inde her er altid pænt og ordenligt.